Værksted i Rødovre

PROFESSIONELT AUTOVÆRKSTED

Det bør være nemt, gennemskueligt og bekvemt, at få repareret sin bil. Vores faguddannede mekanikere reparerer og servicerer din bil hos dig, så du kan slappe helt af imens. Vi er specialister i en lang række bilmærke og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave. Kom forbi med din bil og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn, hvor kvaliteten er i højsædet.​

Få et gratis tilbud

  Alle biltyper og bilmærker

  Autoværksted

  Vores mekaniker klarer alt inden for service og reparationer på vores autoværksted.

  Bremseskift

  Hos OZ Automobiler er du sikret høj kvalitet til lav pris, og vi har stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi bruger udelukkende godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

  Tandrem skift

  Tandremmen er en vigtig del af din bil, og den skal løbende vedligeholdes eller skiftes, hvis din motor skal yde optimalt. Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår tandremmen skal skiftes ud med en ny.

  Støddæmperskift

  Støddæmpere, som groft sagt bare er store avancerede fjedre, er fastgjort til køretøjets karosse, og de har den funktion, at de skal absorbere de ”chok” der opstår under kørslen.

  Kontakt os

  Hos OZ Automobiler kan vi udbedre og reparere enhver form for autoskade på alle bilmærker.