Værksted i Rødovre

SERVICEEFTERSYN

Vi benytter reservedele af høj kvalitet, så bilen bevarer sin originale ydeevne. Vi ved at tillid er vigtigt når du skal vælge automekaniker og derfor giver vi dig gerne indblik i alt udført arbejde, så der er total gennemsigtighed og du forstår hvorfor vi gør, som vi gør. Vores veluddannede team tager sig altid godt af din bil, og du vil opleve personlig og nærværende service, uanset om du er stamkunde, eller om det er første gang, du besøger os. Hos os får du service og reparation af alle bilmærker fra alle årgange, og rådgivning i alt fra service til skadesarbejde er vores spidskompetence. Derfor vil vi også gerne vejlede dig i den løsning, der passer bedst til dine behov.

  Alle biltyper og bilmærker

  Autoværksted

  Vores mekaniker klarer alt inden for service og reparationer på vores autoværksted.

  Bremserskift

  Hos Anadol Autoværksted er du sikret høj kvalitet til lav pris, og vi har stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi bruger udelukkende godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

  Tandrem skift

  Tandremmen er en vigtig del af din bil, og den skal løbende vedligeholdes eller skiftes, hvis din motor skal yde optimalt. Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår tandremmen skal skiftes ud med en ny.

  Støddæmperskift

  Støddæmpere, som groft sagt bare er store avancerede fjedre, er fastgjort til køretøjets karosse, og de har den funktion, at de skal absorbere de ”chok” der opstår under kørslen.

  Kontakt os 24/7

  Hos Anadol Autoværksted kan vi udbedre og reparere enhver form for autoskade på alle bilmærker.