AUTOMEKANIKER MED EFFEKTIV SERVICE
Din bil serviceres af en dygtig automekaniker med mange års erfaring.
Værksted i Rødovre

PROFESSIONELT VÆRKSTED

Vi benytter reservedele af høj kvalitet, så bilen bevarer sin originale ydeevne. Vi ved at tillid er vigtigt når du skal vælge automekaniker og derfor giver vi dig gerne indblik i alt udført arbejde, så der er total gennemsigtighed og du forstår hvorfor vi gør, som vi gør. Vores veluddannede team tager sig altid godt af din bil, og du vil opleve personlig og nærværende service, uanset om du er stamkunde, eller om det er første gang, du besøger os. Hos os får du service og reparation af alle bilmærker fra alle årgange, og rådgivning i alt fra service til skadesarbejde er vores spidskompetence. Derfor vil vi også gerne vejlede dig i den løsning, der passer bedst til dine behov.

Få et gratis tilbud

  Alle biltyper og bilmærker

  Serviceeftersyn

  Vores mekaniker klarer alt inden for service og reparationer på vores autoværksted.
  icon-anadol1

  Serviceaftale

  Vi foretager altid bilservice ud fra din bilproducents specifikationer. Finder vi fejl eller mangler under serviceeftersynet, tager vi altid fat i dig, før vi foretager os noget.

  icon-anadol

  Basisservice

  Inkluderer olie- og filterskift med op til 4 liter kvalitetsolie og en komplet gennemgang af din bil ud fra et 25-punkts tjekskema.

  icon-anadol2

  Olieskift

  Bestil olieskift til kun 699 kr. med påfyldning af op til 4 liter kvalitetsolie, montering af nyt oliefilter, og nulstilling af serviceindikator.

  Kontakt os

  Hos OZ Automobiler kan vi udbedre og reparere enhver form for autoskade på alle bilmærker.