Værksted i Rødovre

UNDERVOGNSBEHANDLING

Regn, sne, og salt der spredes på vejene om vinteren for din bil til at ruste, det er derfor en rigtig god ide med en Professionel rustbeskyttelse af undervognen så du kan beskytte din bil.

Prisen for en undervognsbehandling afhænger af bilens mærke og model, men du er garanteret, at der ikke er nogen der kan hamle op med vores priser! Udfyld formularen nu og få et uforpligtende tilbud!

Få et gratis tilbud

  Alle biltyper og bilmærker

  Autoværksted

  Vores mekaniker klarer alt inden for service og reparationer på vores autoværksted.

  Bremseskift

  Hos OZ Automobiler er du sikret høj kvalitet til lav pris, og vi har stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi bruger udelukkende godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

  Tandrem skift

  Tandremmen er en vigtig del af din bil, og den skal løbende vedligeholdes eller skiftes, hvis din motor skal yde optimalt. Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår tandremmen skal skiftes ud med en ny.

  Støddæmperskift

  Støddæmpere, som groft sagt bare er store avancerede fjedre, er fastgjort til køretøjets karosse, og de har den funktion, at de skal absorbere de ”chok” der opstår under kørslen.

  Kontakt os

  Hos OZ Automobiler kan vi udbedre og reparere enhver form for autoskade på alle bilmærker.