Dæk- & Hjulskiftning
Dine dæk er opmagasineret et tørt og sikkert sted
Værksted i Rødovre

PROFESSIONELT VÆRKSTED

Skal du have skiftet dæk, er du kommet til de rette. Hos OZ Automobiler er vi dækeksperter og kan tilbyde et stort udvalg af dæk til alle biltyper. Lad dine hjulsæt på OZ Automobiler. Vi opbevarer både dine vinter- og sommerdæk, så de ikke behøver stå i vejen derhjemme. Du slipper også for besværet med at bære dæk ind og ud af bilen, når det er tid til hjulskifte. Vi vil gerne passe på din sparsomme tid. Uanset om du er på arbejde eller i hjemmet, vil du gerne have mest muligt ud af den tid du har til rådighed. Brug tiden på det du er bedst til eller sammen med dem som betyder noget.

Få et gratis tilbud

  Alle biltyper og bilmærker

  Serviceeftersyn

  Vores mekaniker klarer alt inden for service og reparationer på vores autoværksted.

  Lav pris

  Ønsker du at få skiftet dine dæk hurtigt og sikkert? Hos OZ Automobiler har vi dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt kan skifte bilens hjul, når du skal gå fra sommer- til vinterdæk og tilbage igen.

  Hjulskift i Rødovre

  Mønstrene på dækkene skifter anhængig af vejrforholdene. F.eks. vinterdæk er ofte lavet af blødere gummi end sommerdæk, hvilket gør at vinterdæk står bedre fast på vejen når der er lav friktion.

  Balancering og indstilling

  I forbindelse med dækskiftet kan vi også kontrollere og justere hjulindstilling og –balancering – alt sammen for at du skal få en tryg og stabil køreoplevelse på vejen.

  Kontakt os

  Hos OZ Automobiler kan vi udbedre og reparere enhver form for autoskade på alle bilmærker.